Menu na nasledujúci týždeň

 

Pondelok

1. Toskánksa Fazuľová

2. Špenátová krémová so syrom Feta (mlieko)

1. Perkelt z Hlivy ústricovej na smotane, Semolinové Mini Fusilli (mlieko, pšenica, hríby)

2. Grilovaný kurací plátok preliaty Nivovou omáčkou, ½ Ryža ½ Pečené zemiaky, Zelený šalát(mlieko)

3. Delená strava bez mäska: Paprikáš z Hlivy ústricovej, Semolinové Mini Fusilli (pšenica, hríby)

4. Delená strava s mäskom: Grilovaný kurací plátok preliaty Nivovou omáčkou, šalát (mlieko)

5. Bez Lepku aj bez Laktózy: Paprikáš z Hlivy ústricovej, Bezlepkové cestoviny (hríby)

6. Babičkine špaldové palacinky s džemom a úžasnou čokoládovou polevou (mlieko, vajce, pšenica)